Iloa!

Iik, iik! Sain blogihaasteen Napit puuttuu -blogin Tiinalta. Ihanan sellaisen. Tarkoituksena ilahduttaa ihmisiä, mikäs sen kivempaa.

Homma menee näin:

-Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

-Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voi myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

-Voit ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Päätin mennä intuitiolla. Haastan siis:

Käsistä karannut -blogista Tiinan. Hirrveesti ihania neuleita ja kauniita ompeluksia. Omia (super-hyper hienoja) neuleohjeitakin luo hän.

Kiralian -blogista Kiralian. Siellä langalle tapahuu hienoja asioita, sekä syntyy kauniita koruja  ja herkkuleivonnaisia.

 

Tässäpä vielä kuva tekemistäni kerrosmerkeistä, jotka siis eivät mitenkään liity kyseiseen haasteeseen. Halusin vaan liittää jonkun käsityön tähänkin julkasuun ;)

6 vastausta artikkeliin “Iloa!

  1. Voi miten kauniita sanoja :} – kovin olen ilahtunut nyt! Mietin vielä, otanko haasteen vastaan, minä kun olen tupannut näistä tällaisista ketjutuksista kieltäytymään. Vaan toisaalta, koskaan ei voi liikaa ilahduttaa toisia, joten kyllähän se mun filosofiaan sopisi. Makustelen asiaa tovin!

  2. Voi miten kauniita sanoja :} – kovin olen ilahtunut nyt! Mietin vielä, otanko haasteen vastaan, minä kun olen tupannut näistä tällaisista ketjutuksista kieltäytymään. Vaan toisaalta, koskaan ei voi liikaa ilahduttaa toisia, joten kyllähän se mun filosofiaan sopisi. Makustelen asiaa tovin!

  3. Päivitysilmoitus: Ilopussi | vinoon meni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s